ARMOURCOAT LAASTITUOTTEET

Armourcoat sisutuslaasteilla loihdit yksilöllisiä ja ylellisiä seinäpintoja. Tutustu alla Armourcoatin kattavaan laastivalikoimaan.

SMOOTH/KONCRETE + AQUAWAX/SEALER 56

Smooth / KonCrete ovat laastituotteita, joiden pääraaka-aine on hienojakoiseksi jauhettu raakakalkki. Tuotteiden lisäaineena on käytetty vain mineraalisia tuotteita, kuten murskattu / jauhettu marmori ja kvartsihiekka. Tuotteet ovat luontaisesti vähäpäästöisiä ja hengittäviä. Smooth laastin pinta on elegantin vähäeleinen ja hillityn ylellinen. KonCreten pinta voidaan viimeistellä muistuttamaan puhtaaksivaletun betonin ulkonäköä tai rustiikkisemmaksi betonipinnaksi.

Smooth / KonCrete voidaan asentaa kodin tai julkisten tilojen seinä- ja kattopinnoille, jotka eivät altistu suoraan vesirasitukselle. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös kuorellisten ja kiertoilmatakkojen pinnaksi. Korkean alkalisuutensa vuoksi ne ovat huono kasvualusta homeille. Niitä voidaan käyttää myös allastilojen ja WC:n seinä- ja kattopinnoilla, joihin ei rakentamismääräyskokoelman mukaan tarvitse asentaa vedeneristystä.

Asennus ja pinnan viimeistely tapahtuvat kiillotetulla teräslastalla, pohjusteet ja suoja-aineet asennetaan lyhytkarvaisella telalla. Yksityiskohtaisemmat tiedot asennuksesta löytyy asennusohjeestamme.

Lataa esitteet Smooth ja Koncrete laastituotteista.

DRAGGED + AQUAWAX/SEALER 56

Dragged on laastituote, jonka pääraaka-aine on hienojakoiseksi jauhettu raakakalkki. Tuotteiden lisäaineena on käytetty vain mineraalisia tuotteita, kuten murskattu / jauhettu marmori ja kvartsihiekka. Tuotteet ovat luontaisesti vähäpäästöisiä ja hengittäviä. Dragged laastin pinnan kuviointi on kivimäisen karhea, kuitenkin elegantin vähäeleinen. Valon ja varjon vaihtelut pinnalla herättävät sen eloon.

Dragged voidaan asentaa kodin tai julkisten tilojen seinä- ja kattopinnoille, jotka eivät altistu suoraan vesirasitukselle. Tuote soveltuu erinomaisesti myös kuorellisten ja kiertoilmatakkojen pinnaksi. Korkean alkalisuutensa vuoksi se on huono kasvualusta homeille, sitä voidaan käyttää myös allastilojen ja WC:n seinä- ja kattopinnoilla, joihin ei rakentamismääräyskokoelman mukaan tarvitse asentaa vedeneristystä.

Asennus ja pinnan viimeistely tapahtuvat kiillotetulla teräslastalla ja kuviointityökalulla, pohjusteet ja suoja-aineet asennetaan lyhytkarvaisella telalla. Yksityiskohtaisemmat tiedot asennuksesta löytyy asennusohjeestamme.

Lataa esite Dragged laastituotteesta.

ISTRIA

Istria on laastituote, jonka pääraaka-aine on sammutettu kalkki. Tuotteen lisäaineena on käytetty vain mineraalisia tuotteita, kuten murskattu / jauhettu marmori ja kvartsihiekka. Tuote on luontaisesti vähäpäästöinen ja hengittävä. Istria laastin pinta on voimakkaan eläväinen, jonka tekstuuri on kuitenkin luonnollisen kaunis.

Istria voidaan asentaa kodin tai julkisten tilojen seinä- ja kattopinnoille, jotka eivät altistu suoraan vesirasitukselle. Tuote soveltuu erinomaisesti myös kuorellisten ja kiertoilmatakkojen pinnaksi. Korkean alkalisuutensa vuoksi se on huono kasvualusta homeille, sitä voidaan käyttää myös allastilojen ja WC:n seinä- ja kattopinnoilla, joihin ei rakentamismääräyskokoelman mukaan tarvitse asentaa vedeneristystä.

Asennus ja pinnan viimeistely tapahtuvat kiillotetulla teräslastalla, pohjusteet ja suoja-aineet asennetaan lyhytkarvaisella telalla. Yksityiskohtaisemmat tiedot asennuksesta löytyy asennusohjeestamme.

Lataa esite Istria laastituotteesta.

SPATULATA

Spatulata on laastituote, jonka pääraaka-aine on sammutettu kalkki. Tuotteen lisäaineena on käytetty vain mineraalisia tuotteita, kuten jauhettu marmori ja hyvin hienojakoinen kvartsihiekka. Tuote on luontaisesti vähäpäästöinen ja hengittävä. Spatulata laastin pinta on voimakkaan eläväinen sekä pinta on täysin tasainen ja ylellisen kiiltävä.

Spatulata voidaan asentaa kodin tai julkisten tilojen seinä- ja kattopinnoille, jotka eivät altistu suoraan vesirasitukselle. Tuote soveltuu erinomaisesti myös kuorellisten ja kiertoilmatakkojen pinnaksi. Korkean alkalisuutensa vuoksi se on huono kasvualusta homeille, sitä voidaan käyttää myös allastilojen ja WC:n seinä- ja kattopinnoilla, joihin ei rakentamismääräyskokoelman mukaan tarvitse asentaa vedeneristystä.

Asennus ja pinnan viimeistely tapahtuvat kiillotetulla teräslastalla, pohjusteet ja suoja-aineet asennetaan lyhytkarvaisella telalla. Yksityiskohtaisemmat tiedot asennuksesta löytyy asennusohjeestamme.

Lataa esite Spatulata laastituotteesta.