DEKOFLOOR SISUSTUSLAASTI

Dekofloor on perinteistä mikrosementtiä kestävämpi, näyttävämpi ja huolettomampi pinnoitemateriaali. Pinta on täysin saumaton, tasainen, sekä luonnollisen kaunis.

TIETOA DEKOFLOORISTA

Dekofloor sisustuslaasti on suomalais-espanjalaisen tuotekehityksen yhteistyön tulos. Sen juuret juontavat aina vuoteen 2011, jolloin aloitimme työmme mikrosementti- ja muiden sisustuslaastituotteiden kanssa.

Hyvin nopeasti löysimme mikrosementistä merkittävän määrän ominaisuuksia, jotka eivät vastanneet omaa käsitystämme laadukkaasta tuotteesta. Muutimme tuotteen koostumuksen toimivammaksi, jotta voisimme myydä sitä asiakkaillemme hyvillä mielin.

Näin sai alkunsa Dekofloor, jonka ylpeänä esittelemme teille parempana vaihtoehtona mikrosementtituotteille.

Dekofloor on ainoa sisustuslaastituote, jonka toimivuus on testattu VTT Expert Servicen toimesta. Dekofloor on tutkitusti yhteensopiva ja toimiva pinnoite märkätiloihin.*

Lataa esite Dekofloor sisustuslaastituotteesta.

MIKÄ ON DEKOFLOOR?

Dekofloor on värillinen sisustuslaasti, joka soveltuu käytettäväksi kaikilla pinnoilla lattiasta kattoon, myös kylpyhuoneissa ja julkisissa tiloissa. Se on perinteistä mikrosementtiä kestävämpi, näyttävämpi ja huolettomampi pinnoitemateriaali. Pinta on täysin saumaton, tasainen, sekä luonnollisen kaunis. Se kestää rakenteen normaalin elämisen halkeamatta.

Dekofloor on tarkkaan tutkittu käyttövalmis mikrosementtiseos, jonka valmistuksessa käytetään korkealaatuisia raaka-aineita mm. mineraalisia täyteaineita, synteettisiä hartseja, polymeerejä ja väriaineita. Dekofloor valmistetaan Espanjassa ja Italiassa yhteistyökumppaniemme tehtailla.

Dekofloor on perinteistä mikrosementtiä kestävämpi, näyttävämpi ja huolettomampi pinnoitemateriaali, joka soveltuu käytettäväksi kaikilla pinnoilla lattiasta kattoon, myös kylpyhuoneissa ja julkisissa tiloissa.
Pinta on täysin saumaton, tasainen, sekä luonnollisen kaunis. Se kestää rakenteen normaalin elämisen halkeamatta.

MIHIN DEKOFLOORIN KESTÄVYYS PERUSTUU?

Dekofloor on mikrosementti- / sisutuslaastituotteista ainoa kokonainen tuotejärjestelmä, aina pohjasta pintaan asti. Jokaisella kerroksella on oma tehtävänsä ja ne yhdessä takaavat toimivan pintarakenteen niin kodin kuin julkisenkin tilan lattioihin ja märkätiloihin.

Pohjuste takaa tartunnan alustaan, pohjalaastikerrokset antavat tarvittavan joustavuuden ja kovuuden, pintalaastikerroksilla tehdään koristelu ja lakka tekee pinnasta helppohoitoisemman.

Uudiskohteeseen asennettaessa Dekofloorin alle tulee asentaa vedeneriste.

*VTT Expert Services on suorittanut yhteensopivuustestit Mapegum WPS (VTT-S-03335-17), Ceresit CL50 ja CL51 (VTT-S-00704-18) vedeneristeiden kanssa.

KUINKA DEKOFLOOR ASENNETAAN?

Asennus on puhtaasti käsityötä ja sen asentamiseen ei tarvita kuin erikoislasta, imuri, mohairtela/ruisku, hiomapaperia sekä mahdollisesti teippiä. Asennuksessa käytettävä erikoislasta on meidän tuotekehityksemme lopputulos.

Alustan on oltava hyvin puhdistettu, kauttaaltaan kiinni alustassaan, kuiva ja ympäröivissä rakenteissa ei saa olla merkkejä kosteusvaurioista tai muista rakenteellisista ongelmista. Dekofloor voidaan asentaa laatoituksen lisäksi myös liimapuun, vanerin, mdf-levyn ja laminaatti-tason päälle.

Kehitimme oman lastamme Dekofloorin asennusta varten, koska markkinoilla ei entuudestaan ollut tarjolla tähän käyttötarkoitukseen sopivaa työkalua. Lasta valmistetaan erikoisteräksestä meidän antamien ohjeiden mukaisesti.